Viccelni poéntosan

Mobilzene lett a Székely himnuszból, látom az egyik csatornán, letölthető. Hát szabad ezt, kérdezem én újév első szent napján?? Az ember szíve összeszorul, ha belegondol (az ember, nem a szíve), hogy mi kárt okoz ez a kegyetlen kereskedelem (túl sok az e, de mit tehetnénk? Itt állhatunk, mást nem.)

Én például soha nem tölteném le ilyen aljas szándékkal. Hiszen ha letölteném (de nem, nem, soha!), akkor mikor vehetném fel?! Avagy meg-e szakíthatnám ezt a szívhez szóló zenét pusztán azért, mert válaszolni szeretnék valakinek?! És ha mégis rávenném erre látszatra magyar, valójában azonban székely! szívemet, akkor hogyan dönthetném el, mikor szakítsam félbe ezt a káprázatos szöveget?! Ott, hogy "porlik, mint a szikla"?! Hiszen ez blaszfémia!!! Hogyan nyomhatnám ki a porladást?! Vagy ott, hogy "fejünk az ár, jaj"?! Éppen, amikor az árral fejünk?! Nem és nem tudom, illetve és pontosabban, tudnám megtenni.

Nem, ezt nem lehet, akárki láthassa. Maradjon csak a Valami Amerika főcímzenéje.

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr595719795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása