Fülledt olvasás

"Mégis jön a nemzeti szesz". Több bejegyzést nem akartam ma írni, írni ma, de akkor rákattintottam erre a cikkre, és elgondolám, milyen is lenne, ha nemzeti szex is lenne. Micsoda helyekre lehetne kokárdát tűzni, nem beszélve arról, mennyire megváltoznának az olvasási módozatok, a mindenkori hermeneutikusok nem csekély örömére. Képzelegjünk csak egy kicsit — olvassuk szexfülledt aggyal például azt, hogy "hanyatlik". A kispolgárok agyában ez az ige lefelé vezet, annak a fejében azonban, aki belátta, mi az egyetlen boldogság, a lefelében semmiféle pejoratív nincsen. Vagy: "csőcsere". Hát van ennél semlegesebb, a különféle örömöktől távolabb álló főnév?! Igen, egy fantáziátlan alak számára. Amúgy viszont a csőcsere maga a száz százalékos boldogság, másként nem is lehetne nevezni. Vagy az ellenkezője, és azt már el se kell nevezni... És hogy kirántja! Ezt aztán igazán magyarázni sem kell, nemhogy forradalmakra meg ilyesmikre gondolni. És ha már kirántja, nyilván a hüvelyébe csúsztatja. Érzem, ahogy elöntenek a forróság hullámai...

"Magyarország jobban teljesít". Ismételjék csak magukban ezt a gyönyörű jelszavat, ízlelgessék a zamatát, hagyják sokáig a bimbóikon, úgy értem, az ízlelő∼-n. Hát nem lettek boldogok azonnal?! Na ugye.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr555874902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása