Autonómiát Ostobaságnak!

Fel kell szólalnom Ostobaság jogáért.

Ostobaság létezésének elismeréséért.

Úgy érzem, Ostobaság paradox helyzetben van: jóval több, mint 20%, mégsem illik rámutatni.

Ostobaság el van nyomva. Ionescói helyzet, tekintve, hogy egyre inkább mindent ő irányít. Ennek ellenére letagadják, szociális és rassziális argumentumokat dobnak rá, nehogy valaki észrevegye.

Én viszont azt mondom: autonómiát Ostobaságnak! Alapvető emberi jogokat neki! Ugyan mit vétett ő, szegény, hogy folyton tiltakozni kell a létezése ellen is?! Avagy nem ő irányította, hogy messzebb ne menjek, a fasizmust? Demagógiával, Gyűlölettel és másokkal együtt, de természetesen ő. Nem ő irányította azt, amit kommunizmusnak neveztek? Dehogynem. Akkor most miért állítják egyes megátalkodottak, hogy a Donald Trump megválasztásához semmi köze?

Az elnyomott tömeg, a lenézett nép — szól a szöveg. Nem is tiltakoznék, ha nem esne meg a szívem Ostobaságon. Láttam néhány fotót, videót, tévéfelvételt, s az új elnök rajongói nem tűntek annyira elesetteknek és éjjelimenedékhelyeseknek. Annyi millió között nyilván vannak, sőt, bizonyára jóval többen vannak, mint a gazdagok, de hát ez már az egész világon így van, úgyhogy bármilyen folyamat elemzésekor legjobb lenne, ha egyszerűen befognánk a szánkat. De én nem fogom be pörös számat! Szeretném, ha Ostobaság papírt kapna arról, hogy ő létezik.

Le is szögezem azonnal, hogy nem nyughatok, amíg ez meg nem történik. Szembefenekedem az uralkodó trendekkel, melyek struccfejűen letagadnák, hogy ez az igazság. Ahol Kegyetlenség, Kíméletlenség, Rasszizmus, a fentebb már emlegetett Demagógia és Gyűlölet minden percben emlegetve van, nem értem, miért fordítjuk el a fejünket, ha Ostobaság érkezik. Ő talán nem érdemli meg a szeretetünket?! Ő talán nem egyenjogú bárkivel, aki eddig szóba került?! Őrá talán szégyen ránézni, sőt, akár gondolni is?! Úgy sompolyog ikertestvérével, Bunkósággal együtt, mintha a puszta létezése is arcátlanság lenne. A sok jámbor, aki eltartott kisujjal eszi a politológiát, mindegyre megtiltaná, hogy más észrevegye, ahogy Ostobaság és Bunkóság szemérmesen grasszálnak.

Még egyszer és utoljára, de gerinchangosan: mindketten léteznek, elemi joguk, hogy ezt bárki elismerje, nemre, korra, fajra, vallásra és nemi preferenciákra való tekintet nélkül! Akik nem fogadnak el nagyjából semmit, azok most úgyis kajánul arra biztatnak, fogadjuk el a másságot. Hát fogadjuk el! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr3311959169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása