A magyar helyzet

"az egesszet kikellene nyirni" — írja az egyik kommentelő a maszol.ro honlapján a kézdiszentléleki tudósítás alatt. "felajánlok 2 tank benzint (kb. 140L), és a legkedvesebb vihargyújtómat e nemes cél megvalósítására" — válaszol lelkesen a másik (mellette az áll: Universitatea Babeș—Bolyai, de hát ez, tudjuk, nem jelent semmit), és ez még akkor is iszonyú, ha értem az elkeseredést is, meg azt is, hogy nem minden hadonászás válik végzetessé. Nem lepődnék meg, ha mindketten igaz keresztyénnek tartanák magukat. Ők az igazi jobboldal.

Tegnap hajnalban leütötték Kukorelly Endrét a Tokaji Írótáborban. A hozzászólók működtetni kezdték a Székely Sztereotípia Szótár minden elemét, bicskázást és jobboldalt emlegetnek, és ezúttal nem zavarja őket, hogy a sajtó lehozta az elkövető származását. Nem lepődnék meg, ha mindegyik kommentelő liberálisnak tartaná magát. Ők a hamis baloldal.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr916605515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása