Szibériai lelet. Névtáblák - 1.

Orosz kutatók az állítják, hogy Szibériában megtalálták Istent, Akinek a vére és az izmai is jó állapotban maradtak, mivel jégbe fagyva bukkantak rá. A felfedezés felveti a kérdést, szabad-e Istent a belőle kinyert DNS-sel feléleszteni.

A kutatók szerint Isten nem pusztulhat el. A problémát az okozza, hogy a lelet vér- és szövetmintáinak vizsgálata egyértelműen bizonyítja, valóban Isten az, Akire Oroszország északnyugati részén, a Lakhovszkij-szigeteken találtak. A teológusok egy része vehemensen tiltakozik Isten megtalálása ellen, bár azt nem árulták el, hogy lehetett volna elejét venni a dolognak. Másik részük egyszerűen nem hisz a szemének, és ebben komoly hagyományra támaszkodhat. Végül egy harmadik csoport örömét fejezte ki az "ezredfordító találat" okán. Yitzhak Amir, a Teológusok Világszövetségének elnöke nem fejtette ki bővebben, pontosabban hogyan is értette a "találat" szót.

Külföldi kutatók csak júliusban láthatják az Istenről szóló anyagokat, ezért a felfedezés még független megerősítésre vár.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr746022112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása