Felhívás! Sör és irodalom! Nonprofit kisregény

A göteborgi székhelyű Sällskap för ungersk litteratur (Társaság a magyar irodalomért) nettó 99 eurót ajánl fel annak az egyedüli győztesnek, aki megírja a Sörgyári aprítók című nonprofit kisregényt (max 6 és fél A4-es íven, azaz papíronként 1500-as leütés); egyetlen (de azért mégis két) feltétel és megkötés van, hogy legyen benne Hajnal Csilla mint rendőr és egy vagy akár több bicikli is.

Mindazok a Pályaművek, amelyekben elhangzik a sörgyár neve, vagy akárcsak e szó is, diszkvalifikálódnak!

További, de azonos nagyságú betűkkel írott feltételek:

sem anyaországi, sem romániai magyar, sem erdélyi magyar (amúgy románok sem) csak székely írók vehetnek részt (persze a Társaság elfogad álnéven beküldött pályaműveket is!);

ugyanakkor a Társaság várja csak anyaországi és csak romániai magyar és csak erdélyi magyar (amúgy románok) jelentkezését is, érthető okokból tehát csak a székely írók vannak kizárva (persze a Társaság elfogad álnéven beküldött jelentkezéseket is!) a Döntőbizottságba!

Ugyanakkor a beküldési határidőig az el nem fogyasztott sörök árát a Felhívást tevő Társaság és ennek nevében az alulírott szívesen fogadja további művek díjazására.


Beküldési határidő: 2017. április 6., mely egyben a sör napja is.

Sall László, a sful.se elnöke
sall.skapet@comhem.se

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr5112317057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása