Autonómiát Ostobaságnak!

Fel kell szólalnom Ostobaság jogáért.

Ostobaság létezésének elismeréséért.

Úgy érzem, Ostobaság paradox helyzetben van: jóval több, mint 20%, mégsem illik rámutatni.

Ostobaság el van nyomva. Ionescói helyzet, tekintve, hogy egyre inkább mindent ő irányít. Ennek ellenére letagadják, szociális és rassziális argumentumokat dobnak rá, nehogy valaki észrevegye.

Én viszont azt mondom: autonómiát Ostobaságnak! Alapvető emberi jogokat neki! Ugyan mit vétett ő, szegény, hogy folyton tiltakozni kell a létezése ellen is?! Avagy nem ő irányította, hogy messzebb ne menjek, a fasizmust? Demagógiával, Gyűlölettel és másokkal együtt, de természetesen ő. Nem ő irányította azt, amit kommunizmusnak neveztek? Dehogynem. Akkor most miért állítják egyes megátalkodottak, hogy a Donald Trump megválasztásához semmi köze?

Az elnyomott tömeg, a lenézett nép — szól a szöveg. Nem is tiltakoznék, ha nem esne meg a szívem Ostobaságon. Láttam néhány fotót, videót, tévéfelvételt, s az új elnök rajongói nem tűntek annyira elesetteknek és éjjelimenedékhelyeseknek. Annyi millió között nyilván vannak, sőt, bizonyára jóval többen vannak, mint a gazdagok, de hát ez már az egész világon így van, úgyhogy bármilyen folyamat elemzésekor legjobb lenne, ha egyszerűen befognánk a szánkat. De én nem fogom be pörös számat! Szeretném, ha Ostobaság papírt kapna arról, hogy ő létezik.

Le is szögezem azonnal, hogy nem nyughatok, amíg ez meg nem történik. Szembefenekedem az uralkodó trendekkel, melyek struccfejűen letagadnák, hogy ez az igazság. Ahol Kegyetlenség, Kíméletlenség, Rasszizmus, a fentebb már emlegetett Demagógia és Gyűlölet minden percben emlegetve van, nem értem, miért fordítjuk el a fejünket, ha Ostobaság érkezik. Ő talán nem érdemli meg a szeretetünket?! Ő talán nem egyenjogú bárkivel, aki eddig szóba került?! Őrá talán szégyen ránézni, sőt, akár gondolni is?! Úgy sompolyog ikertestvérével, Bunkósággal együtt, mintha a puszta létezése is arcátlanság lenne. A sok jámbor, aki eltartott kisujjal eszi a politológiát, mindegyre megtiltaná, hogy más észrevegye, ahogy Ostobaság és Bunkóság szemérmesen grasszálnak.

Még egyszer és utoljára, de gerinchangosan: mindketten léteznek, elemi joguk, hogy ezt bárki elismerje, nemre, korra, fajra, vallásra és nemi preferenciákra való tekintet nélkül! Akik nem fogadnak el nagyjából semmit, azok most úgyis kajánul arra biztatnak, fogadjuk el a másságot. Hát fogadjuk el! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr8311959169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A "rasszisták" miért lennének ostobák? Egyedül ők törődnek a hazájuk és kultúrkörük jövőjével, hogy etnikai-kulturális értelemben ne borítsák fel a rendet az SJW-izmus haszonélvezői...
@-JzK-: Nem minden ostoba rasszista, de minden rasszista ostoba!
A rasszistákat az élteti, hogy magukat, hazájukat, vagy kultúrkörüket jobbnak mondják másokénál.
Hogy egy ostoba, esetlen, sikertelen embernek(kormánynak) maradjon egy pici önbizalma, kell kapaszkodnia valamibe.
Kell keresnie magának valakit/valakiket, akiket még önmagánál is ostobábbnak tart, rájuk fogja saját szerencsétlenségét, őket hibáztatja saját elb@szott életéért. Na, ő a rasszista...
@jandera: A bolygó lakosságának a nagy része rasszista. De ebből csak a fehér ember az, aki problémát csinál magának. A rasszizmus a természetes állapot. Pl. az indiánok is úgy jutottak oda ahol Kolombuszig voltak, hogy gondosan kiirtották az előzőleg ott lakókat. A mostani USA pedig "jó" indiánok csontjaira épült. És egy olyan világban, ahol mindenki rasszista csak te nem, te fogsz kipusztulni. Egy ilyen világban pont a nem rasszista az aki ostoba.
@-JzK-: "Egyedül ők törődnek a hazájuk és kultúrkörük jövőjével"

Azok a patrióták... viszont vannak, akiket az etnikai-kulturális szempontok nem érdekelnek, ha az illető tele van zsetonnal. A beilleszkedési hajlandóság pedig nem fedi le teljesen az etnikai különbségeket.
Jó akkor adjunk autonómiát az ostobaságnak !
És akkor mi történik, semmi sem történik. A javaslat helytelen kérdés felvetés formájában pedig értelmezhetetlen.

Mert mi történik akkor ha hét milliárd ember dilis ahogyan ezt a Föld nevű bolygó állapota mutatja.

Ez esetben elegendő lenne azt az egy lehetőséget megmutatni amitől mindenki egy kicsit okosabb lesz.
@Alick: "A beilleszkedési hajlandóság pedig nem fedi le teljesen az etnikai különbségeket."

Azért valami köze van hozzá. Lásd cigányok vs kínaiak.
@jandera: akkor is rasszista vagyok ha nem tartom a többi felett állónak a saját fajtámat, de mégsem kérek a többiből?
elvezem,hogy ha Demeny Peter ir egy majdnem kabareszoveget,hanyan veszekednek vele.Ha ugyanezt a szoveget Sass Jozsi mondana fel a Mikroszkop szinpadon,mindenki megtapsolna es egy jot kacagna.Hanem azert mert a rasszistak latvanyosan bizonyitjak a darwinizmus uzenetet az erosebb kutya nemi eletere vonatkozolag a mindenkori tovabbelesukkel,s ujra es ujra valo ujjaszuletesukkel meg lelekvandorlasaikkal,azert meg mindig ervenyes es igaz az az axioma,hogy nem minden ostoba rasszista,de minden rasszista ostoba.Meg szabadsagom lenne 4400 karaktert is irni ,de inkabb maradok a somolygasaim mogott es a kihalok kozott.
@jandera:
"minden rasszista ostoba!"

Na ez a liberális dogmatista bigottság, gratulálok.

Akiket ti rasszistának neveztek, simán lehet, hogy nem azért nem akarják beengedni ide az arabokat meg a négereket, mert gyűlölik őket, hanem mert nagyon jól tudják, hogy a demográfia felborításával az ország etnikai-kulturális karaktere bomlana meg - visszafordíthatatlanul. És ne volna jogunk erre a szaros 93ezer négyzetkilóméterre (amit 1920-ban nagy kegyesen meghagytak nekünk), hogy megőrizzük fehérnek, kereszténynek és magyarnak? Muszáj mindenkinek beszállni az etnikai amalgám világrendbe??
@-JzK-: Mitől félsz drága? Hogy a négernek nagyobb farka van, mint az asszonyodnak? Hogy a muszlim rendesebb ember, mint te? Hogy a háborús menekült szorgalmasabb, jobb munkaerő nálad?
Mi másért kellene megőrizni az országot fehérnek, kereszténynek és magyarnak - ha csak nem azért, hogy tespedhess a hozzád hasonló semmirekellők között?

Miért és mennyivel jobb egy ország színtisztán fehérnek, kereszténynek és magyar származásúnak - ha nem feltételezzük, hogy a nem fehér, a nem keresztény és a nem magyar származás alsóbbrendűséget jelent? A valóság az, hogy te pusztán azzal, hogy a fehérséget, a kereszténységet és a magyar származást megőrzendő értéknek tartod bizonyítod rasszizmusod, nacionalizmusod.

Mert, hogy előbbi semmilyen más értékrend szerint értékesebb, mint a diverzitás.
@[megmondoember]:
A mocskolódásfolyamatból ez a lényeg:
"pusztán azzal, hogy a fehérséget, a kereszténységet és a magyar származást megőrzendő értéknek tartod bizonyítod rasszizmusod"
tehát nincs joga tovább a nemzetállamoknak létezni, szűnjenek fel, kötelező beleolvadni a multikulti masszába...
A fehér keresztény embernek és a fehér népeknek kötelező belenyugodiuk a kihalásukba.
@[megmondoember]:
de legalább te nyíltan bevallod, hogy az egész erről szól és ez a célja: a fehérember és a nemzetállamok megsemmisítése.
@[megmondoember]: Hogy te mekkora fasz vagy!
De most végetek! A világ fordul.
@-JzK-: Azért annyira nem kell beszarni, itt még van nemzeti önvédelem.
Hát például a svédeket megeszik majd a muszlimok reggelire, miközben azon vitatkoznak,
lehet- felcsatolhatóst faszt hordani a lányoknak óvodában, vagy csak iskolába engedélyezzék,
vagy a buzik kapjanak-e kvótát a parlamentjükben.
Jó - a mi várunk még áll és amíg orbán lesz a miniszterelnök, állni is fog.
@-JzK-: meg a magyar nem ilyen liberális buzilelkű, hanem kemény és kiáll ha kell.
Ezért is zavartuk el az szdsz-t még az elején. Itt a liberális buzigyerekek nem nagyon rúgnak labdába.
@midnight coder: "A bolygó lakosságának a nagy része rasszista" - Nem feltétlenül, de sajnos elég sokan vannak.
"az indiánok is úgy jutottak oda ahol Kolombuszig voltak, hogy gondosan kiirtották az előzőleg ott lakókat" - Az ők akkori szintjükön ez természetes, de azért már 2016 van...
"ahol mindenki rasszista csak te nem, te fogsz kipusztulni" - Ezért utálom a rasszistákat...
@VaradiJanos: Nem, akkor begyöpösödött, valószínüleg magányos vagy.
Imadom ahogy az intellektualis folenyeteket hangoztatjatok minden olyan temaban amiben baszott nagy kissebsegben vagytok. Ahogy a kinaiak mondjak, csak a buta ember probal meggyozni a sajat igazarol, a bolcs elfogadja, hogy vannak emberek akik mashogy latjak a dolgokat.
@-JzK-: "ne volna jogunk erre a szaros 93ezer négyzetkilóméterre (amit 1920-ban nagy kegyesen meghagytak nekünk), hogy megőrizzük fehérnek, kereszténynek és magyarnak"
- Akkor takarodjak? Apám székely volt, anyám "magyar" -> értsd: német, tót,jász,kun,horvát,sváb, stb.(még van vagy 10 csoport, akikből a mai magyarok összeállnak.) Fehér vagyok, de nem keresztény, és származásom szerint alig magyar.
@[megmondoember]: "Mitől félsz drága? Hogy a négernek nagyobb farka van, mint az asszonyodnak?"
Hát nem tudom, az én asszonyomnak nincs farka, én nem a fiúkat kedvelem. Viszont, ha te igen akkor a kedvenc iszlamistáid előbb-utóbb bizony agyon fognak verni, mivel az iszlám és a homokosság annyira nem barátok.

"Hogy a muszlim rendesebb ember, mint te?"
Ja. Legfeljebb felrobbantja a gyereked alatt a buszt. De amúgy tényleg rendes, minden találkozáskor előre köszön.

"Hogy a háborús menekült szorgalmasabb, jobb munkaerő nálad?"
Odahaza nem annyira jó munkaerők. A szírek fénykorukban termeltek annyi egy főre eső GDP-t mint mi akkortájt, de úgy hogy ők közben olajország. Én inkább attól tartok, hogy Nyugat-Európa most fogadja be a maga cigányságát - azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy a cigányok nem szerveznek terrorcselekményeket azért, hogy Devla alapú kormányzást kényszerítsenek ki.

"Mi másért kellene megőrizni az országot fehérnek, kereszténynek és magyarnak - ha csak nem azért, hogy tespedhess a hozzád hasonló semmirekellők között?"

Hülyécske! Ha te most a csúnya gonosz Patás diktatúrája elől menekülve pár millió hozzád hasonlóval bekopognál egy tetszőleges Közel-Keleti ország kapuján, szerinted mit csinálnának veled ? Nos, elárulom, már a határon lelőnének mint egy kutyát! Szaud-Arábia hány szírt is fogadott be pontosan ? Pedig hát, nekik lenne miből eltartani őket. De azt felajánlottak, hogy építtetnek nekik mecseteket Európában...

És ha netán mégis beengednének, szerinted mi történne ha Pl. elkezdenél keresztény templomokat építeni ? Vagy az mondjuk Iránban a demokrácia mellett kampányolni ? Vagy nőként miniszoknyában mászkálni ? Vagy Pl. hajlamaidnak engedve elkezdesz szervezni egy buzifelvonulást ?

Csak a hülye adja oda önként a hazáját, kultúráját az idegeneknek.
@jandera: Nem a származás a lényeg, hanem a kultúra. Ha mondjuk ukránok vagy oroszok, netán románok érkeznének, miattuk kevésbé aggódnék - bár Trianont is megszívtuk anno hasonló módon. Az is úgy kezdődött, hogy a kiirtott magyar területek lakosságát románokkal pótolták. De még mindig inkább lennék Romániában magyar mint a Közel-Keleten.
A papírt az ostobaságról kiállítottad.

Ugyanis nincs ostovább attól, aki másokat leostobáz pusztán azokból mert mást gondolnak a világról.

Mondjuk a ballibek szavazórétege itthon is elsősorban a képzetlenek és idős komcsik táborából került ki.
@Jakab.gipsz: A javaslat nyomokban humort tartalmaz. :)
@[megmondoember]:

"te pusztán azzal, hogy a fehérséget, a kereszténységet és a magyar származást megőrzendő értéknek tartod bizonyítod rasszizmusod, nacionalizmusod. "

Ezt a mondatot érdemes ízlelgetni.
Én értem hogy a ballib hazaárlók így gondolkodnak, de nem árt ha mindenki megtudja.

A ballib szarháziak, nem azért szavaztak a kvóta ellen, avagy uszítottak ellene mert az nincs.

Hanem azért mert végleg ki akarják irtani a magyar nemzeti öntudatot, és elárasztani hazánkat iszlamista potenciális terroristákkal, integrációra alkalmatlan, nőket leánygyermekeket erőszakoló illegálsi bevándolrlókkal.
@jandera:

Az a magyar, aki annak tartja magát.

Ha te nem tartod magad magyarnak akkor nem is vagy az.

A magyar nyelv használata ne zavarjon meg.
Értem én a posztot, még egyet is értek vele, de miért Trump kapcsán jött ez elő egy olyan országban, ahol Horn Gyulát megválasztották, Orbán Viktort pedig újraválasztották. Az ameriaiakról mindig azt mondjuk, hogy ostobák és most íme megválasztottak egy ügyesen hazudó populista fickót. Mennyivel jobb, hogy mi négyszer választottunk meg ügyetlenül (ostobán, pökhendien) hazudó fickókat?
@Ballib cenzúrázók réme 18: Inkább székelynek tartom magam, de számomra nincs jelentősége. Ettől nem érzem magam sem többnek, sem kevesebbnek...
süti beállítások módosítása