Az örök borotvapenge

 Boldogult barátom mesélte egykor, hogy egyik kollégája azt mesélte neki "cu lux de amănunte", hogyan tartja ő a borotvapengét, hogy minél kevésbé kopjon és következésképpen minél tovább tartson. "És akkor csodálkozott, hogy megcsalja a felesége", tette hozzá.

Valamelyik nap találkoztam egy ilyen pengés illetővel. A körülményeket nem részletezem, elég annyi, hogy ő viszont azt részletezte nekem, ha hazamegy, megjavítja a gumit ("baszok rá egy meleg foltot"), leviszi a kutyát, füvet tép a malacnak, kiporolja a szőnyegeket, aztán keres valami tennivalót. "Mindig van mit csinálni a lakásban, olyan nincs, hogy ne lehessen. Hétvégén kérdi tőlem a feleségem: megyünk valahová? Én nem, mondom neki, én biztos nem."

Neki se kopik el hamar a pengéje...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr643095204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása