Új játékosok

 Darvasi László és Páskándi Géza a DIA két új tagja, jelent meg szeptember huszadikán a hír. A DIA nagyon jó kezdeményezés, bár most veszélyben van, mint minden, amire a nemzetféltő jelenlegi hatalom rávetette vigyázó szemét.

Darvasi Virágzabálókja zseniális, de hát már a novellák is, a tárcák... Páskándi pedig külön örömöm, régóta apprehendálok az ellen, miért kerülnek be olyanok, akik a világon sem voltak például a Kő hull apadó kútba megjelenése idején, e könyv szerzőjénél előbb a DIÁba, pusztán azért, mert Pesten élnek. Ha csak a Vendégséget és a Tornyot választokat írta volna, Páskándinak akkor is helye lenne ebben a válogatottban.

A Literán írt valaki egy kommentet (ha jól látom, törülték), melyben azon háborgott, miért Darvasinak, hát ő igazán nem szorul rá. De hát tisztelt hölgyem vagy uram, ez nem szociális ösztöndíj!!! Azt máshol kell kérvényezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr943272036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása