Villanyhajó

A Szimpla Kert az... egy szimpla kert számomra, semmi több, ahol egyszer eltöltöttem egy jó estét, de ezzel véget is ért kerti életem. S az A38-as se sokkal csillagosabb, mégis mások a karátjai.

Ne kerteljünk: a kultúra miatt. Ott szoktak lenni a Litera, a JAK rendezvényei, a Budapest Bár egyes koncertjei, és ki tudja, mi minden még - mindaz, amit a neten látok vagy regisztrálok ugyan, de amire a legritkább esetben jutok el, egyrészt földrajzi, másrészt alkati okok miatt.

Egyszer jártam ott is, azt hiszem, valamelyik Könyvhét megnyitóján, ezer évvel ezelőtt, ha ugyan tényleg ott. Most, amikor a barátom átküldte a jó hírt, hogy az A38-as lett a világ legjobb klubja,mégis valósággal felvillanyozódtam. Megosztom hát az áramot.

www.origo.hu/kultura/20120221-az-a38-hajo-lett-a-vilag-legjobb-klubja.html

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr264315896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása