Amikor tehetik

Hát elkergettük ezt az évet is, hónak öltözve most megy éppen el, s bár ez egy gyönyörű Tóth Krisztina-vers enyhe átfogalmazása, s bár ennek a versnek Szilveszter a címe, azért én is, most is elmondhatom, hiszen Karácsonytól mindig csak "megy éppen el" az év, az az év, amelyet éppen élünk, mindig Karácsonytól, illetve már jóval előbbről, de a Karácsony várása közben.

Nem lett világvége, nem éltük meg, nem értük meg, holott a szomszédom rettenetesen felpakolt, nem tudom, mit gondolt, mit remélt, sok mézzel és halkonzervvel bizonyára az Apokalipszist is túl lehet élni, szóval a hülyék évada nem múlt el, de mit érne nélkülük a világ és az élet?

Mindenesetre: ez a blog és aki írja, újabb fordulóponthoz ért, újabb végkezdethez, kezdetvéghez. Innen, ebből a valamiből kívánok mindenkinek Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet! Köszönöm, hogy velem voltak, akik velem lehettek, s remélem, még lesznek velem, amikor tehetik!

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr454978852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása