Mosoly a mondatban

A majonéz helyett használjunk joghurtos öntetet, mondja egy hang a rádióban, és érezni a hangsúlyán, a beszéde dallamán, hogy nagyon felvidítja őt ez a joghurtos öntet. És ahogy hallgatom, minden mondatában van egy mosoly, és ha a joghurtos öntet felvidította, hát a zöldséges köretnél boldogsága nem ismer határt, és a vörös káposztánál már valósággal szárnyal az örömtől.

És miközben felvilágosítja a hallgatókat, hogy hogyan kell kivédeni a rettenetes elhízást ilyenkor, ünnepekkor, amikor mindenki látástól hányásig mindenféle húsokat, ázalékokat, töltött káposztákat, bejglikat, zserbókat és más ilyeneket eszik, az egyik tanácsa úgy hangzik, hogy "minél többet mozogni, szilveszterkor táncolni és amit még lehet", és a mondatában most is ott a mosoly.

Egy ilyen dietetikusra lenne szükségem, nem vitás...

A bejegyzés trackback címe:

https://jodemenysegfoka.blog.hu/api/trackback/id/tr675703901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása